Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till företag i Norrort

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi en redovisningsekonom till ett bolag i Norrort. Företaget är ledande inom brandsäkerhet och har nyligen genomfört ett företagsförvärv och står nu inför en spännande resa.

Som redovisningsekonom kommer du arbeta med allt ifrån kund- och leverantörsreskontra till betalningar, bokslut och ekonomiska rapporteringar (tex momsredovisning). Du har till ansvar att säkerställa att företagets betalningsflöden (in-utbetalningar) fungerar samt att bolagets ekonomiska rapporteringar ger en rättvis bild såväl internt som externt. Du arbetar nära tillsammans med en redovisningsekonom och rapporterar till ekonomichefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar;

 • Kund- och leverantörsreskontra
  - Registrering och upplägg av nya leverantörer
  - Scanning, kontering och betalning av leverantörsfakturor 
  - Bokning av inbetalningar
  - Utreda betalningar som inte matchar
  - Påminnelse och inkassohantering

 • Registrering och kontering av verifikationer
 • Avstämningsarbete
 • Bokslutsarbete
 • Momsredovisning

Vem är du?
Vi söker dig som har 3-5års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom. Denna roll passar dig som vill vara en del av en spännande resa, då företaget nyligen gjort ett företagsförvärv. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, det är viktigt att du är en glad, social och en flexibel person som tycker om att arbeta i team. Vidare är du prestigelös och har ett stort intresse för siffror och ekonomi och gillar att arbeta i en entreprenöriellt klimat. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel.

Du erbjuds
Du erbjuds ett uppdrag på sex månader, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Uppdraget är på heltid med start omgående och med stora chanser till fast anställning hos kunden efter uppdragets slut.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till företag i Norrort