Jurek Bemanning

Juriststudent till advokatbyrå i centrala Sthlm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Juriststudent till en advokatbyrå i centrala Stockholm. Detta är ett tillfälligt uppdrag på ca. 10h/v med omgående start fram till april. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att genomföra ett granskningsprojekt gällande GDPR hantering internt. Du kommer att arbeta med administration så som informationshantering, registrering och dokumentera information i byråns interna system. 

Vem är du?

Vi söker efter dig som är i mitten av dina studier och som är tillgänglig för arbete minst två dagar i veckan. Tiderna och dagarna är flexibla så länge projektet är klart till deadline i april. Vi ser att du är en ordningsam och effektiv person som har ett intresse för affärsjuridik och arbetsrätt. Du tycker om administration och är en trygg och noggrann person med hög integritet. Du har även god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska, såväl i tal och skrift. Du bör vara en van användare av MS Office och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande granskningsarbete och administration.

Du erbjuds

En spännande roll hos en advokatbyrå som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten är med omgående start och under projektet kommer du att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enligt överenskommelse

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juriststudent till advokatbyrå i centrala Sthlm