Jurek Bemanning

Redovisningsekonom sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Är du redovisningsekonom och är nyfiken på ett uppdrag på en spännande statlig högskola i Stockholm? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav stöd i uppgraderingsprojekt till Milestone 7 (Agresso). Det kommer främst variera mellan test, dokumentation och felsökning i systemet. Vidare kommer du att arbeta med redovisning och avlasta ordinarie personal under projektet. Det kan också bli aktuellt med reskontror och leverantörskontraflödet. Utöver det kommer du arbeta med avstämning, felsökning, och kontroll.

 

 

Vem är du?

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då vi ser att du har social kompetens, god samarbetsförmåga samt gärna tar egna initiativ. Du ska också arbeta med noggrannhet och flexibilitet.

  • Högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi
  • Du har minst ett (1) års arbetslivserfarenhet med likande arbetsuppgifter under de senaste 3 åren
  • Erfarenhet av arbete i Agresso
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på en myndighet i centrala Stockholm på heltid 100%, start med start 25 mars och beräknas löpa tom. 25 september med chans till förlängning på ca 3 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till spännande uppdrag i Stockholm