Jurek Bemanning

Juriststudent för extraarbete hos Norstedts Juridik

Arbetsbeskrivning
Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu en juriststudent för extraarbete hos vår kund Norstedts Juridik. I denna tjänst kommer du att arbeta med Sveriges ledande rättsdatabas Zeteo, ett arbetsverktyg för advokater och jurister i privat och offentlig verksamhet. Du kommer att utbilda vår kunds kunder i databasens användarområden och funktioner. Detta sker via webben samt ute på plats hos kunderna i olika delar av Sverige.

Vem är du?
Vi söker dig som idag studerar juridik och har fullföljt minst två terminer av dina studier. Du är utåtriktad och besitter en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Vidare är du flexibel, strukturerad och lättlärd i system. Vi tror att du idag studerar juridik vid Uppsala universitet eller Stockholms universitet och är intresserad av ett extraarbete om cirka 1 dag/vecka. Resor kan förekomma i denna tjänst.

Du erbjuds
Tjänsten ingår som en del i Jurek Rekrytering & Bemannings uthyrningsverksamhet med start i slutet av augusti. Detta är en mycket god möjlighet för dig att få en insikt i en spännande verksamhet och samtidigt komma i kontakt med många intressanta kunder inom juridikområdet och sprida dina kunskaper om rättsdatabasen till dem.

Har du några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Du är välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Juriststudent för extraarbete hos Norstedts Juridik