Jurek Bemanning

Redovisningsekonom med inriktning moms till börsnoterat bolag

Vill du arbeta med redovisningen i ett spännande börsnoterat bolag? Vill du även kunna avancera internt och utvecklas i takt med att organisationen växer? Då kan detta vara en tjänst för dig!

 


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi för kunds räkning en kunnig och engagerad redovisningsekonom med inriktning mot moms. Vår kund sitter i fina lokaler på Östermalm och du kommer att bli en del av ekonomiteamet som idag består av 12 personer. I denna roll kommer du ansvara för att utveckla och driva rapporteringen av bolagets momspliktiga verksamhet runt om i Europa. Exempel på arbetsuppgifter kopplat till detta är att arbeta med intrastat och periodiska sammanställningar, sammanställa fakturaunderlag för momsrapporter samt momsbokföring.

 

Övrig tid kommer fördelas på sedvanliga redovisningsuppgifter såsom:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Inbetalningar
  • Kravhantering
  • Kontoavstämningar

 

Vem är du?

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper då vi ser att du är noggrann och strukturerad samt att du har en god analytisk förmåga. Vidare är det viktigt att du har utmärkta kommunikativa kunskaper och är en lagspelare ut i fingerspetsarna.

 

Utöver detta ser vi även att du har:

  • Universitetsexamen inom ekonomi - Civilekonom eller motsvarande
  • Goda kunskaper inom redovisning, minst två (2) års erfarenhet av redovisning
  • Goda kunskaper i MS Office - särskilt Excel

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med intrastatrapportering, periodiska sammanställningar och/eller momsrapportering.

 


Du erbjuds

En spännande och utvecklade tjänst i ett bolag där det för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten omfattar heltid med start snarast möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer initialt att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund för att i ett senare skede bli överrekryterad till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Redovisning, moms, accountant, accounting, redovisningsekonom, instrastat, VAT.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mehdi Riahi

070-491 54 10

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom med inriktning moms till börsnoterat bolag