Jurek

HR Business Partner till Sortera

Brinner du för HR och hållbarhet? Just nu söker vi en HR Business Partner till Sortera.

 

Nu har du möjlighet att söka tjänsten som HR Business Partner i ett framåtlutat och innovativt miljöbolag. Sortera blev under 2019 utsett till ett av Sveriges mest hållbara företag vars fokus är att bidra till en bättre miljö genom återvinning. Sortera är ett tillväxtbolag som präglas av entreprenörsanda och en varm känsla där vi trivs och har roligt tillsammans!

 

Du kommer att rapportera till HR-Chefen och främst arbeta inom affärsområdet Recycling men även gentemot andra affärsområden inom koncernen. I rollen arbetar du såväl operativt med chefsstöd som strategiskt tillsammans med HR-Chefen i koncernövergripande projekt. Du kommer att arbeta i ett positivt HR-team som brinner för HR och där det finns stor möjlighet till professionell utveckling. Du motiveras av det breda HR-arbetet och av att göra skillnad, både för organisationen och miljön. Rollen är omväxlande och vi erbjuder dig en varierande vardag i en nybyggaranda där vi hjälps åt att utforma och anpassa HR-processerna utifrån organisationens behov.

 

 

Rollen

Som HR Business Partner hos Sortera kommer du arbeta med alla delar i ARUBA. Du stöttar och utvecklar våra chefer i ledarskap och i övriga HR- och personalrelaterade frågor.

 

I det dagliga kommer du bland annat arbeta med:

-Utveckling av nya och befintliga HR-processer samt digitalisering.

-Frågor relaterat till arbetsrätt, fackliga förhandlingar och arbetsmiljö.

-Learning & Development-aktiviteter inom ramen för Sortera Academy.

-Rekrytering och till viss del Employer Branding.

-Årlig lönekartläggning, lönerevision samt medarbetarundersökning.

-Frågor kopplat till förvärv och kulturarbete.

-Talent Management och Successionsplanering.

 

 

Vi söker dig

Du motiveras av att coacha ledare och av att skapa förtroendeingivande relationer. Du är duktig på att hantera förändring och att samarbeta med många olika intressenter. Andra viktiga egenskaper som kännetecknar dig är din prestigelöshet, handlingskraft samt att du är en duktig kommunikatör. Du kommer ha användning för din förmåga att hantera människor, din ansvarskänsla, professionalism och vilja att utvecklas. Det i kombination med att du arbetar strukturerat gör att du hittar din självklara plats hos oss.

 

Vi söker dig som har en akademisk examen inom Human Resource Management/Personalvetenskap och minst tre års erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete. Troligen arbetar du redan idag i en HR Business Partnerroll eller motsvarande. Vi ser också gärna att du arbetat i organisationer med både tjänstemän och kollektivanställda. Din primära placering är på Sorteras huvudkontor i Marievik. Emellanåt besöker du våra siter som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

 

Bli en del av oss

I denna rekrytering arbetar Sortera tillsammans med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 15 februari och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se 0733–914108 eller Talent Manager Ellinor Thelin, ellinor.thelin@jurek.se 0707–267426

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Sortera

Sortera Group är miljöbolaget som genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med över 300 anställda och en omsättning på över 1 miljard bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. Sortera strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören i branschen och ständigt minska utsläpp och miljöpåverkan i samtliga våra verksamheter. För mer information: www.sortera.se 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner till Sortera