Jurek Bemanning

Redovisningsekonom med erfarenhet av Agresso, deltid 50%

Vill du starta året med ett riktigt roligt uppdrag som redovisningsekonom om 50% ute hos vår kund inom evenemangssektorn? Isåfall är detta troligtvis helt rätt roll för dig! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom om 50% för ett uppdrag på ett spännande bolag verksamma inom evenemangssektorn. I denna roll kommer du att arbeta med att driva och samordna arbetet inom redovisningen inför anslutning till systemen i Göteborgs Stad, vilket inkluderar ett kontoplansbyte. Uppdraget innebär bland annat att upprätta tidsplanering inför anslutningen samt utföra/medverka i planerade arbetsuppgifter. Arbetet innebär också att vara ett stöd i redovisningsfrågor i kommande bokslutsarbete. Du kommer att arbeta i nära samarbete med redovisningsledare och ekonomer.

Uppdraget är en konsultanställnig med start senast 7/1-2020 och förväntas pågå till 30/4-2020. Arbetets omfattning är 50% med möjlighet till förlängning om behovet kvarstår.


Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har jobbat några år som redovisningsekonom och har erfarenhet av Agresso. För att trivas i denna rollen tror vi att du är självgående, noggrann, analytisk och strukturerad. Du är bra på att se vad som behöver prioriteras för stunden och klarar av att hålla ett högt tempo under arbetsdagen. Är du redo för att ta nästa steg i karriären och växa i din yrkesroll är detta troligtvis rätt tjänst för dig!


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på www.jurek.se


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom med erfarenhet av Agresso, deltid 50%