Jurek

HR Konsult

För kunds räkning söker vi en HR-konsult med omgående start till och med 31/8-2023.

 

Om rollen

Rollen som HR Business Partner kommer du främst att stötta HR-Chefen i lönerevisionen. Utöver detta kommer du också att stötta HR-chefen i olika HR-processer som till exempelvis arbetsrättsliga frågor, stötta chefer i verksamheten etc. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta självständigt inom HR-området  och minst 5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och har självständigt drivit fackliga förhandlingar samt varit delaktig i en lönerevision.

 

För att trivas hos oss ser vi att du är en prestigelös och teamorienterad person med ett starkt engagemang. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt förhållningssätt med förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt och att balansera operativa såväl som strategiska frågor utan att tappa fokus på vad som behöver prioriteras. Rollen innebär många kontaktytor varför vi ser att du är bra på att skapa relationer.

 

Vad vi erbjuder:

Ett konsultuppdrag på heltid med omgående start fram till 31/8, med eventuell möjlighet till förlängning.  Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Tomelilla

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Tomelilla . Publicerat : 3 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Konsult