Jurek Bemanning

Redovisningsekonom inom ekonomiskt förvaltning av BRF

Till vår kund, ett av Nordens ledande bygg-och anläggningsföretag söker vi nu en erfaren redovisningsekonom med erfarenhet från ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. Du kommer ingå i ett team med ca fem medarbetare men du sitter tillsammans med ett tjugotal andra ekonomer och vara placerad i kundens trevliga lokaler i Solna. Tjänsten startar omgående.


Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Avisering av hyror och avgifter, påminnelser
  • Ansvara för kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer
  • Hantera pantregister och lägenhetsförteckning
  • Rapportering till myndigheter t.ex. moms, skatter, arbetsgivaravgifter
  • Utveckla och forma styrande dokument
  • Vara med och driva utvecklingsåtgärder för våra kunder
  • Service och stöd till styrelser
  • Kontakt med revisorer


Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi samt några års erfarenhet av att arbeta med redovisning för bostadsrättsföreningar. Du har goda kunskaper kring lagar och moms- och skatteregler gällande bostadsrättsföreningar. Dina redovisningskunskaper är goda och du har erfarenhet av att självständigt upprätta och kvalitetssäkra årsredovisningar, bokslutsavstämningar och inkomstdeklarationer. Vidare ses det som meriterande om du tidigare har arbetat med löner och har erfarenhet av systemen 3L, Hogia och Visma Bokslut.


Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att se till detaljer lika lätt som helheten. Du är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att bygga relationer, har en prestigelös inställning och som tycker det är roligt om att vara med att bygga upp och utveckla gruppen.Du erbjuds:

Du erbjuds en spännande roll som redovisningsekonom i en stor koncern där du får möjlighet att vara delaktig i arbetet med att bygga framtidens hållbara samhälle. Tjänsten startar omgående och löper fram till mars 2020 och eventuellt längre, det finns även möjlighet till fast anställning för rätt person.


Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.seOm verksamheten:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning:

Visstid Heltid


Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom inom ekonomiskt förvaltning av BRF