Jurek

Redovisningsekonom för hyrköp till IT-bolag i Solna

Är du en självgående och noggrann Redovisningsekonom? Har du erfarenhet av att arbeta i en bred roll och trivs med att ta ansvar? Då ska du läsa vidare!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Redovisningsekonom till en långsiktig roll där du kommer att arbeta i ett fartfyllt och framgångsrikt bolag. Kunden är verksamma inom IT-branschen och är belägen i Solna. Du kommer vara en del av ett team bestående av ytterligare 2 kollegor och rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Kontoavstämningar
• Löpande redovisning
• Leverantörsreskontra
• Vidarefakturering av leverantörsfakturor
• Rapportering av EU-moms och periodisk sammanställning
• Bokslutsarbete


Vem är du?

För att lyckas i denna roll krävs det att du har 2-3 års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom. Vidare tror vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning och erfarenhet av att arbeta självständigt såväl som i team.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är strukturerad, noggrann, prestigelös och lösningsorienterad. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs bra i ett bolag där det aldrig står stilla.


Du erbjuds

En bred och utvecklande roll där du får chansen att bli en del av ett framgångsrikt bolag. Tjänsten kommer initialt vara ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund som konsult. För rätt person finns en god chans till överrekrytering och på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och är belägen i Solna Business Park. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Redovisningsekonom, Accountant, Financial Accountant, Redovisningsansvarig, Redovisningsspecialist

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Mehdi Riahi
Mehdi.Riahi@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom för hyrköp till IT-bolag i Solna