Jurek Bemanning

Ekonomiassistent med erfarenhet från ekonomisystemet Raindance

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Eslöv kommun söker nu en ekonomiassistent på deltid med omgående start.

Arbetsuppgifter
Ekonomiassistenten arbetar med att ta fram underlag och bokföra de dagliga banktransaktionerna. Avstämning av bankkonton i ekonomisystemet mot saldo på bank. Filinläsning till ekonomisystemet. Huvudbank är Sparbanken Skåne och ekonomisystemet är Raindance.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet, gärna från en ekonomiavdelning. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att arbeta i systemet Raindance. Du är noggrann, flexibel, pålitlig och är van att ta ansvar. Vi ser även att du är en god kommunikatör som talar och skriver svenska flytande.

Du erbjuds
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på deltid på cirka 1.5 månad. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget är med start omgående och fram till 2018-03-27 Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskomelse

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande

 

Område:
Eslöv
Skåne län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Eslöv


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent med erfarenhet från ekonomisystemet Raindance