Jurek Bemanning

Redovisningschef till offentlig verksamhet på Södermalm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en redovisningschef till konsultuppdrag inom offentlig verksamhet på Södermalm i Stockholm. I rollen som redovisningschef kommer du att leda redovisningsarbetet och ansvara för att arbetsleda sektionen:

* Månadsbokslut samt rapportering för till ägare, koncernavstämningar

* Redovisningsprocesser

* Kund- och leverantörsreskontra

* Skattefrågor samt skattedeklarationer

* Årsbokslut samt årsredovisning

* Stöd i redovisningsfrågor till organisationen och verksamhetschefer

* Koordinera revisionsarbete

* Internkontroll frågor

* Underhåll och utveckling av redovisningsstruktur och kontoplan

* Utredningar och olika projekt

* Nära samarbete med Controllerchef och övriga controllers i verksamheten

* Budgeteringsarbete avseende balansräkningsposter

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning och har erfarenhet av att leda människor från ett tidigare chefsuppdrag. Du bör vara drivande och uthållig och ha förmåga att analysera och prioritera. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och finner intresse i att utveckla och utbilda andra människor. Du har flera års relevant yrkeserfarenhet med personalansvar som revisor, redovisningsansvarig, redovisningschef eller ekonomichef. Du kommer att jobba i en stor organisation med många spännande utmaningar under den närmaste framtiden.

Du har ett gediget intresse för redovisningsfrågor och har goda kunskaper svenska redovisningsregler (K3). Du har erfarenhet av att utveckla ekonomisk rapportering och har ett dokumenterat gott ledarskap. Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Du har initiativförmåga och är självständig samtidigt som du har lätt för att samarbeta och vill ta ansvar. Du ingår i ekonomiavdelningens ledningsfunktion och rapporterar till ekonomidirektören. Du kommer att delta i vissa av verksamhetens styr- och beslutsforum. Arbetsförhållandena varierar under året och intensifieras i samband med bokslut, budgetprocess och verksamhetsplanering.

Du erbjuds

Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och är en utmanande roll inom offentlig verksamhet på Södermalm. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och konsultuppdraget med start 2018-12-03 och löper fyra månader med möjlighet till förlängning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningschef till offentlig verksamhet på Södermalm