Jurek Bemanning

HR-konsult till myndighet i Solna

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till myndighet i Solna söker vi nu en HR-konsult till konsultuppdrag. Uppdraget omfattar heltid med start 2018-02-26 och löper till och med 2018-06-30 med möjlighet till förlängning.

Rollen innebär att arbeta med framtagande av rutiner och riktlinjer inom HR-området. Att utarbeta myndighetens policys som saknas eller har behov av revidering. Detta förutsätter att du har god kunskap och erfarenhet av det statliga regelverket. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på ett sätt som är lätt att ta till sig för medarbetarna samt ett positivt förhållningssätt.

Arbetsuppgifterna kan också vara:

- löpande personaladministration.

- arbete med regler och rutiner kring anställningar, arbetsmiljöfrågor och

rehabiliteringsfrågor.

- rekrytering och kartläggning av behovet av kompetensförsörjning.

- handläggning av anställningsärenden.

- utvecklingssamtal, lönesamtal och kompetensutveckling.

- delta i arbete med att omplacera och avveckla personal.

- utformning av rutiner och anvisningar för exempelvis löneuträkning med hänsyn till lagar

och avtal.

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning, exempelvis personalvetarprogrammet, eller likvärdig utbildning och som har som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du har mycket goda kunskaper i MS Office samt i rekryteringssystem och personaladministrativa system. Du har god kännedom om lagar och förordningar på området. Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering i offentlig sektor.

Du erbjuds

Uppdraget omfattar heltid med start 2018-02-26 och löper till och med 2018-06-30 med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Lena Cardelius på lena.cardelius@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Lena Cardelius
lena.cardelius@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsult till myndighet i Solna