Jurek

Redovisningsassistent till Lyko

Vill du arbeta i en expansiv och entreprenörsdriven organisation? Söker du en långsiktig arbetsgivare där man lägger stor vikt vid personlig utveckling? Vill du vara en del av ett positivt ekonomiteam där man jobbar tillsammans för att nå företagets gemensamma mål? Lyko utmärker sig genom att kunna erbjuda en flexibel och energirik arbetsmiljö där man får vara del av en spännande tillväxtresa. Lyko sitter i centrala och ljusa lokaler på Birger Jarlsgatan och söker nu sin nya medarbetare.


Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsassistent kommer du vara del av ett team på 7 personer och rapportera till redovisningschefen. Du kommer jobba nära redovisningsekonomerna och stötta dessa i deras dagliga arbete kopplat till kund- och leverantörsreskontra samt bank.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
•  Kundreskontra
•  Leverantörsreskontra
•  Avstämningar kassa/bank samt reskontror
•  Påminnelsehantering
•  Kontering
•  Hantera in & utbetalningar
•  Stötta övriga ekonomifunktionen

Du kommer även kunna få vara del av effektiviserings- och förbättringsarbete samt se över befintliga processer och rutiner.


Vem är du?

I rollen som redovisningsassistent söker vi dig som tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du kommer från en större organisation. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi ser att du har god social kompetens, samarbetsförmåga och gärna tar egna initiativ. Du värdesätter noggrannhet och flexibilitet samt trivs i en framåtlutad atmosfär. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves och goda kunskaper i Officepaketet. Du kommer att arbeta i ett börsnoterat bolag och bör därför trivas med att jobba mot tydliga deadlines.


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll som redovisningsassistent i en nordisk koncern som värdesätter teamarbete och utveckling. Det finns goda möjligheter att växa inom teamet och organisationen. Lyko sitter i centrala Stockholm med närhet till kommunaltrafik. Tjänsten är på heltid och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Lyko med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: 
gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se, Lyko.no, Lyko.fi samt 39 helägda integrerade butiker och salonger i Sverige och Norge. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på First North Premier. Besök www.lyko.se för mer information.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsassistent till Lyko