Jurek Bemanning

Erfaren redovisningsekonom

Till vår kund, ett stort fastighets- och byggbolag söker vi nu en erfaren redovisningsekonom. I rollen som redovisningsekonom kommer du ingå i ett team på totalt 20 personer som hanterar redovisningen för koncernens fastighets- och bostadsutvecklingsbolag. Arbetet innebär att du självständigt sköter den löpande redovisningen, bokslut och rapportering för ett antal av dessa bolag.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Service och stöd till controllers och produktion i redovisningsfrågor
  • Upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Delaktig i processen vid köp och försäljningar av bolag/fastigheter
  • Fastighetsmoms, t.ex. momsutredningar i projekt, jämkning av moms
  • Rapportering till myndigheter t.ex. moms, statistik
  • Systemfrågor
  • Kontakt med revisorer

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande med inriktning mot redovisning samt flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Vi ser helst att du har erfarenhet från bygg-och/eller fastighetsbranschen. Du ska självständigt har jobbat med att upprätta årsredovisningar och bokslutsavstämningar.

Som person är du kommunikativ och flexibel samt har förmågan att se till detaljer lika lätt som helheten. Du är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du är bra på att bygga relationer, har en prestigelös inställning och inte rädd att hugga där det behövs.

Du erbjuds:

Du erbjuds en spännande roll som senior redovisningsekonom på ett stort fastighets- och byggbolag med placering i Solna. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 6 månader med start omgående och chans till fast anställning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

Om verksamheten:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Hersvall

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren redovisningsekonom