Jurek

HRBP till SSC i Kiruna

HR Business Partner till Esrange Space Center i Kiruna

Är du nyfiken på en arbetsplats "out of this earth", och vill vara med på en spännande resa? Vill du arbeta självständigt med brett HR arbete och vara en nyckelperson i ett globalt bolag med medarbetare över hela världen? Då är du förhoppningsvis vår nya HR kollega!

 

Nu har du möjligheten att bli vår nästa HR Business Partner på Esrange Space Center, en del av SSC (Swedish Space Corporation) som är ett globalt bolag med ca 630 medarbetare, varav ca 110 medarbetare finns i Solna och 140 medarbetare i Kiruna på Esrange.

 

På SSC hjälper vi våra kunder att få tillgång till rymden. Genom våra anställda runtom i världen erbjuder vi specialistkompetens inom utveckling, test, uppsändning och drift av olika flyg- och rymdsystem. Esrange Space Center är med sitt unika geografiska läge, sin infrastruktur och kompetens redan idag en mycket viktig del av rymdvärlden. Här händer det otroligt mycket just nu! Raketuppskjutningar, ballongsläpp, satellitkommunikation och framtida satellituppskjutningar är några av de spännande händelser som du kommer att vara en central del i. Vi har också världens mest använda civila markstation för satelliter.

 

Om rollen

Rollen som HR Business Partner hos oss är bred och du kommer bli vår nyckelperson inom HR på Esrange i Kiruna. Du jobbar tätt tillsammans med chefer och medarbetare på Esrange och med det svenska HR teamet. Du kommer även ha kollegor inom HR i de andra länderna. Esrange Space Center är en spännande arbetsplats med en internationell puls som är starkt präglad av sin koppling till Universitets- och forskningsvärlden.

 

Tillsammans med dina HR-kollegor stöttar du organisationens chefer i alla typer av HR-frågor och driver HR-årets alla processer. Du kommer vara en nyckelperson i vårt arbete med att attrahera, utveckla och behålla medarbetare. Viktiga arbetsområden är bl a arbetsrätt och förhandlingar, performance management, compensation & benefits rekrytering, chefsförsörjning, samt arbetsmiljöfrågor.

 

Om dig

Vi söker dig som med stor drivkraft och engagemang vill ge våra chefer och medarbetare stöd i ett brett spektrum av HR-frågor. Du är trygg i dig själv och i din breda HR-kompetens, med förmågan att driva på och få saker att hända i praktiken. Du är erfaren och med god vana att samverka och förhandla med fackliga parter och helt bekväm med att arbeta på engelska.

 

Egenskaper som kännetecknar dig är ditt strukturerade arbetssätt, din professionalism och din affärsmässighet. Du kommer jobba tillsammans med många duktiga kollegor, och är en utpräglad teamplayer. Troligen jobbar du redan idag i en HR Business Partner roll eller motsvarande och ser fram emot att komma in i ett nytt och inspirerande sammanhang där du kan vara med och bidra.

 

Bli en del av oss

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Tjänsten är placerad vid SSC:s nya kontor i centrala Kiruna (som öppnar sommaren 2023) med även en del på rymdbasen Esrange utanför Kiruna, dit det finns möjlighet att ta sig med gratis personalbussar. Samt möjlighet att arbeta hemifrån. Vi ser helst att du är placerad i Kiruna men andra lösningar kan diskuteras. Kanske har du norrländska rötter och längtar efter att vända hemåt igen?

 

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefin Englund, josefin.englund@jurek.se 076 002 69 74, alt. researcher Isabella Hultén, isabella.hulten@jurek.se 0760 02 69 08.

 

SSC

At SSC we work in a business where agility and fast adaptation goes side by side with reliability. SSC – Swedish Space Corporation – is a leading global provider of advanced space services. Since our start, pioneering scientific rocket launches in northern Sweden, we have grown into a full-service supplier of state-of-the-art space engineering, satellite and launch services to commercial and institutional customers worldwide. www.sscspace.com

 

Kiruna

I Kiruna finns många möjligheter på nära avstånd som gör att du kan fylla ditt liv med omväxlande och spännande aktiviteter.

 

Närheten gör att det är lätt att vara aktiv. Det finns allt från små äventyr till stora upplevelser. Kiruna, som är en av Sveriges förenings tätaste kommuner, erbjuder ett rikt fritids- och kulturliv. I Kiruna ges du och din familj förutsättningarna för att livet ska gå ihop, blomstra och utvecklas. Här finns allt som möjliggör ett fungerande familjeliv, med korta avstånd, trygga boendemiljöer, en välutvecklad barnomsorg, natur och ett socialt skyddsnät. www.kiruna.se

 

Område

Kiruna

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kiruna . Publicerat : 19 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HRBP till SSC i Kiruna