Jurek

Redovisningsansvarig, vikariat hos Castellum

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 95 miljarder kronor. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i Castellums lokaler. Castellum hjälper företag att utvecklas och människor att växa i 17 städer i Sverige samt i Köpenhamn och Helsingfors. Castellum har specialiserat sig på lokaler inom kontor, myndigheter och logistik, med stort fokus på hållbarhet och innovation.

 

För Castellums räkning söker vi nu dig som vill axla den roliga och utvecklande rollen som Redovisningsansvarig under ett föräldravikariat som beräknas pågå under större delen av 2021.

 

 

Arbetsbeskrivning

Har du gedigen erfarenhet av redovisning och känner att det är dags att fortsätta utvecklas i en spännande bransch? Vi söker dig som vill arbeta i en dynamisk roll med goda utvecklingsmöjligheter och en intressant arbetsdag. Du kommer att arbeta i en roll där du får stor frihet under ansvar, får chansen att utmanas samt växa.

 

I rollen som redovisningsansvarig hos Castellum har du flertalet spännande arbetsuppgifter så som koncernrapportering, skatt, moms, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du agerar spindeln i nätet samt bollplank åt dina 11 kollegor i teamet i frågor som rör ekonomi – högt och lågt. Då ingen dag är den andra lik tror vi att du som söker trivs i en variationsrik roll och har förmågan att lyfta blicken och se vad som behöver göras samt prioriteras för stunden.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Till denna roll söker vi dig som har arbetat som redovisningsekonom tidigare och har erfarenhet av koncernredovisning enligt IFRS samt känner dig trygg i ditt arbete. Har du dessutom arbetat inom fastighetsbranschen är detta mycket meriterande. Vi tror att du som söker har goda kunskaper i Excel, och har lätt för att ta till dig nya system och arbetssätt. Har du arbetat i Cognos tidigare är detta meriterande men inget krav.

 

Som person tror vi att du är engagerad, noggrann, positiv och trivs i en föränderlig roll och miljö.

 

Du har ett naturligt driv och uppmuntrar och peppar dina kollegor. Att arbeta i ett högt tempo är någonting som du trivs med, och trots att det kan vara mycket att göra levererar du alltid dina arbetsuppgifter i tid med god kvalitet.

 

 

Om Castellum

Vi präglas av en stark företagsanda – Castellumandan! Castellumandan pekar på vad som är unikt med Castellum och fungerar som vägledning i vardagen och i olika affärssituationer, vad man kan förvänta sig av en medarbetare hos Castellum och hur vi ska agera internt mot varandra. Castellumandan är en gemensam grundsyn som genomsyrar allt vi gör och består av 4 P – Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

 

Vi är starka förespråkare av hållbarhet och digitalisering! Castellums ambition är att vara branschledande inom digitalisering år 2020 därför etablerades branschens första innovationslabb under 2017.

 

Castellum är också nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande och att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar. Det hoppas vi du också gör!

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek, men arbeta ute hos Castellum på ett föräldravikariat under 2021. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig, vikariat hos Castellum