Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom kundreskontra till Hellström Advokatbyrå

Är du en fena på fakturahantering och kundreskontra? Då kanske ditt nästa naturliga steg för dig är en roll som ekonomiassistent på Hellström, advokatbyrån med en familjär atmosfär!

 

I rollen som ekonomiassistent är du huvudansvarig för kundreskontra och provisionsavräkningar i huvudsak. Du kommer ingå ett team på 3 personer som hanterar ekonomin för byråns 44 medarbetare varav 17 delägare. Tjänsten rapporterar till ekonomiansvarige och är placerad i ljusa lokaler högst upp i Södra Kungstornet på Kungsgatan i Stockholm.

 

 

Arbetsuppgifter

Tidrapporteringsprogram Saturnus

  • Administratör för arvodesförändringar och support för receptionspersonal vad gäller ärendeupplägg.

Kundreskontra

  • Huvudansvarig för kundreskontran, framtagande av fakturaförslag, fakturor, bokföring av fakturor, bokföring av fakturabetalningar. Arbete sker i Saturnus Advokatsystem och bokföring sker i Visma Business.
  • Inscanning av samtliga utgående fakturor via Autostore (kopplat till skrivare) direkt till avsedd plats på server.Ansvarig för påminnelsehantering till klient, ingår även samarbete med Svea Ekonomi vid behov.

Provisioner

  • Ansvarig för framtagande av provisionsavräkningar för samtliga personal, både månadslönsanställda och provisionsanställda

Rapportering

  • Ansvarig för månatlig rapportering vad gäller företagets omsättning.Rapportering sker internt samt även till SCB.
  • Behjälplig med rapporter vid behov till månadsmöten, delägarmöten, personalmöten, bokslutplanering etc. Framtagande av rapporter sker i samarbete med ekonomiansvarig Annika Mattsson.

 

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och minst 1 års erfarenhet av kundreskontra. Har du erfarenhet av advokatbyrå sen tidigare ses det ett plus. Du skriver och läser obehindrat på engelska. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är stresstålig och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Vidare är du prestigelös och har välutvecklad samarbetsförmåga, du är lyhörd och smidig i relationer till kollegor och medarbetare.

 

 

Du erbjuds

En spännande och roll som ekonomiassistent med utvecklingsmöjligheter på en etablerad advokatbyrå med högt i tak.  Vi värdesätter en god balans mellan arbete och privatliv, och anordnar återkommande trivselaktiviteter. Tjänsten startar omkring 12:e augusti och du kommer sitta i ljusa lokaler på Kungsgatan.

 

I denna rekrytering samarbetar Hellström med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om verksamheten

Hellström Advokatbyrå är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kompetens inom ett stort antal affärsjuridiska områden. Idag är vi 44 medarbetare och våra jurister har olika bakgrund och inriktningar. Detta innebär att advokatbyrån erbjuder en bred kompetens med hög kvalité till våra klienter. Precis som vårt motto lyder är vi Advokater du vill ha på din sida.

 

Hellströms klienter består av såväl börsnoterade bolag som medelstora och mindre bolag samt statliga och kommunala myndigheter. Hellström har även ett stort antal internationella klienter och arbetar gränsöverskridande. Vi har ett omfattande och väletablerat kontaktnät i världen samt är medlem i flera internationella nätverk.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till Hellström Advokatbyrå