Jurek Bemanning

Redovisningsansvarig till modebolag i Tyresö

Är du redovisningsekonom och vill ta steget till att bli ekonomiansvarig? Är du ute efter ett konsultuppdrag där du får möjligheten att utvecklas ytterligare? Då kan det här vara en tjänst för dig!

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiansvarig till ett konsultuppdrag som beräknas pågå mellan 3-4 månader. I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med allt från löpande bokföring till månadsbokslut. Rollen är varierande där vissa arbetsuppgifter fokuserar på ekonomifrågor för alla de nordiska länderna som vår kund är verksamma i. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar direkt till CFO. Tjänsten omfattar heltid och är placerad i Tyresö, med start omgående.


Arbetsuppgifter

• Löpande bokföring
• Kund- och leverantörsbetalningar med tillhörande påminnelser och kravhantering
• Momsavstämningar
• Månadsbokslut och tillhörande avstämningar av balanskonton
• Likviditetsplanering
• Samarbeta med CFO i arbete med budget och estimat
• Förenkla och förbättra processer och rutiner


Vem är du?

Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet eller har eftergymnasial utbildning i redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med redovisning och gör självständigt månadsbokslut. I övrigt krävs det att du har/är:

• Goda kunskaper i Excel (exempelvis Pivottabeller och andra typer av tabeller/diagram)
• Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
• Meriterande om du har erfarenhet av arbete i större ekonomisystem

Som person är du noggrann, har integritet och tycker om att arbeta i team. Eftersom kundens ekonomiteam består av få personer är det extra viktigt att du är prestigelös och beredd på att hugga i där det behövs.


Du erbjuds

Du erbjuds ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på ett spännande bolag som har tydliga tillväxtplaner. Rollen är en viktig kugge i bolaget och kommer att ha kontakt i alla delar av organisationen.

Vid eventuella frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på m
ehdi.riahi@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Område:

Tyresö
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Mehdi Riahi
Mehdi.Riahi@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Tyresö . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvarig till modebolag i Tyresö