Jurek Bemanning

Koordinator inom sales & support till IT-företag i Kista

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en driven och noggrann Koordinator inom sales & support hos ett internationellt IT-företag som sitter i fina lokaler i Kista. Du kommer att vara en del av det nordiska teamet och ha en nyckelroll för att säkerställa kvalitativ e-handel och kundsupport i Norden. Du kommer att arbeta i en bred roll är dina frärmsta arbetsuppgifter kommer att vara följande;

- Vara huvudkontakt mot callcentret gällande förfrågningar och support från både kund och internt affärsperspektiv
- Vara kontaktperson för externa partners och leverantörer (kundservice, logistik, finans, juridik)
- Identifiera och följa upp problem som är relaterade till system och exempelvis kunders ordrar
- Övrig administration och koordinering av aktiviteter kring e-handeln, kundsupport, leverans, produkthantering, content och budget

Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet av att ha arbetat i en koordinerande roll inom ett internationellt företag. Vi ser att du har erfarenhet av att ha arbetat med kundsupport, administration och orderhantering gärna i ett ERP-system. Universitetsexamen inom relevant område är ett krav samt att du har starka kommunikationsfärdigheter. För att klara av rollen så är det viktigt att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Som person ser vi att du är; lösningsorienterad, initiativtagande, serviceinriktad, självständig samt att du har lätt för att lära och förstå vad som ska prioriteras.

Du erbjuds

En varierande och spännande tjänst på ett internationellt känt företag i IT branschen. Detta är en tjänst på heltid med omgående start och minst 1 år framåt. För rätt person finns det stor chans till att tjänsten kan bli förlängd. Du kommer initialt vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Koordinator inom sales & support till IT-företag i Kista