Jurek Bemanning

Dansktalande kundtjänstmedarbetare

Vår kund är ett välkänt bolag inom livsmedelsindustrin och söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare. Detta uppdrag kommer sträcka sig i minst ett år framöver och efter det finns även goda chanser till förlängning!


Arbetsuppgifter:

I rollen som Claims & Consumer Services Specialist arbetar du i ett nordiskt team där du ansvarar för dialogen med våra konsumenter och kunder för några av Nordens mest kända varumärken, huvudsakligen via mail och telefon men också i våra forum och sociala kanaler. Du svarar på frågor, tar vidare idéer och synpunkter och hjälper kunder/konsumenter som vill reklamera en vara. Du arbetar även proaktivt och strukturerat med kund/konsumentdialogen.

I ditt dagliga arbete kommer du att hantera en mångfald av frågor och du bör vara pedagogisk och empatisk i din kommunikation och kunna anpassa dig efter personen du samtalar med, dennes önskemål och eventuella problem. Du har en trevlig och öppen attityd och engageras av att hjälpa människor. Du har alltid kunden i fokus.


Vem är du?

Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av serviceyrken med mycket kundkontakt och trivs i en kommunikativ roll där du får möjlighet att ge och utveckla en god service. Du behärskar svenska och engelska samt är flytande i finska och/eller danska.

Vi tror att du letar efter en roll där du får arbeta under stort eget ansvar, ta egna initiativ och skapa resultat – allra helst i en föränderlig, dynamisk miljö där tempot är högt och där du dagligen får sätta tänderna i nya utmaningar. Då det periodvis är hög arbetsbelastning krävs det att du är stresstålig och kan prioritera.

Utöver detta är du en engagerad medarbetare, med förmågan och intresset att samarbeta med andra och du bidrar med en positiv laganda till ditt team.


Vi erbjuder

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar ute hos vår kund. Rollen planeras att starta i januari 2020 och pågå minst 12 månader framåt, med god chans till förlängning.

Vi intervjuar kandidater löpande vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, se därför till att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: kundtjänst, costumer service, telefoinist, kundkontakt, reklamhandläggare, kundtjänstmedarbetare, kundmottagning, kundmottagare, kundservice, reklamation, Claims, Finska, Danska
 
Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 november

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Dansktalande kundtjänstmedarbetare