Jurek Bemanning

Receptionist till Juristbyrån Verahill

Verahill söker receptionist till Malmö

Om verksamheten
Verahill är en Juristbyrå specialiserad på familjejuridik. Vi är en Juristbyrå med ett kall: Att hjälpa så många människor som möjligt till ett tryggare liv genom att göra familjens och småföretagarens juridik tillgänglig och attraktiv för alla privatpersoner i Sverige. Det är vår mission. Vi är en Juristbyrå för de många människorna, inte för de fåtal utvalda.

Om JUREK
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en receptionist till juristbyrån Verahill. Tjänsten är en direktrekrytering till kund och är en tillsvidareanställning på heltid där en eventuell provanställning kan komma att bli aktuell. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta växeln, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med administrativa uppgifter. Du kommer även arbeta med inköp av marknadsmaterial och kontorsmaterial samt koordinera olika events och personalsammankomster.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som receptionist hos Verahill är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Vi tror även att du har erfarenhet av marknadsföring och har ett intresse för digital kommunikation. Ett krav är att du kan hantera Officepaketet obehindrat och meriterande är att du har ett intresse för juridik. Du kommer att kommunicera både på svenska och engelska, därför ser vi att du har goda kunskaper i språken i både tal och skrift.

Du erbjuds
Verahill erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Verahill är inne i en expansionsfas så du kommer få vara med på en mycket spännande resa.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV, personligt brev och relevanta intyg via www.jurek.se. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Juridik Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till Juristbyrån Verahill