Jurek Bemanning

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra

Är du en ekonomiassistent som vill arbeta på ett genuint företag med fina värderingar? Har du tidigare arbetat med kundreskontra? Då kan du vara den vi söker! String Furniture AB söker nu en ny medarbetare.


Arbetsbeskrivning:

I rollen som ekonomiassistent arbetar du främst med kundreskontra. Du kommer även självständigt arbeta med ett av dotterbolagen samt vara behjälplig vid månadsuppföljning och kvartals- samt årsbokslut.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
• Stämma av kundfordringar och ha koll på dessa samt bokning av inbetalningar
• Påminnelse/inkasso
• Fakturering
• Uppföljning av kunder 
• Kreditförsäkring
• Hantering/redovisning av företags kreditkort
• Periodisk sammanställning och intrastat
• Avstämning av valutakonton
• Uppföljning av försäljning (geografi, marknad, kunder, artiklar)
• Sköta redovisningen för ett av dotterbolagen
• Behjälplig vid månadsrapportering och vid kvartals- samt årsbokslut


Vem är du?

Vi söker dig med en relevant universitetsexamen alternativt KY utbildning samt har några års arbetslivserfarenhet gärna från en roll med fokus på redovisning. Har du sedan tidigare erfarenhet av att arbeta med kundreskontra är det meriterande. Din ambition är att utvecklas tillsammans med String Furniture AB. Vi ser gärna att du har arbetat i ett större affärssystem. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift samt du känner dig bekväm i att arbeta i Officepaketet och då framförallt Excel.

Du är en flexibel person med ambitioner att lära dig nya arbetsuppgifter och att utvecklas. Du har förmåga att arbeta självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och hjälper gärna till där det behövs. Du är van att kommunicera med kunder på ett vänligt men korrekt vis.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du nyfiken, hjälpsam, noggrann och prestigelös.


Du erbjuds:

Detta är en spännande möjlighet för dig som vill ta nästa steg i din karriär. Du erbjuds en varierad och ansvarsfull roll på ett intressant företag. Atmosfären på String Furniture AB präglas av en trivsam och bra kultur med en fin sammanhållning där man arbetar som ett team och hjälps åt. Det finns goda möjligheter för utveckling ur ett längre perspektiv.


Om String Furniture AB:

String Furniture AB är ett ledande skandinaviskt designföretag främst känt för det flexibla och funktionella hyllsystemet String®, en svensk designikon från 1949. String Furniture grundades 2004 och finns idag på över 40 olika marknader runt om i världen. Vi har drygt 25 anställda i Sverige, dotterbolag i Japan samt ett flertal agenter runt om i världen. Tillverkningen sker i södra Sverige och huvudkontoret ligger i Malmö. Vi arbetar med varumärkena String samt ..by String Furniture och erbjuder produkter till hemmets alla rum och offentliga miljöer såsom kontor. Med hjälp av framgångsrika samarbeten med kända designers och arkitekter samt ett nära samarbete med leverantörer och återförsäljare är omsättningen idag på över 250 miljoner. Verksamheten växer både i Sverige och på den internationella marknaden.


Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar String Furniture AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan, som består av CV och personligt brev, så snart som möjligt via www.jurek.se
 

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mia Bailey
040-6027642
mia.bailey@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 20 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra