Jurek

Rådgivare till Nstart Finans

Har du några års erfarenhet av låneförmedling eller finansiell rådgivning och söker nästa steg i karriären? Är du en kommunikativ, analytisk person med en stark egen drivkraft? Vi söker en rådgivare som vill hjälpa Nystart Finans kunder att påbörja en hållbar resa mot högre privatekonomisk medvetenhet och skuldfrihet.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rådgivare sköter du låneansökningar som kommer in via Nystart Finans samarbetspartners eller egna digitala kanaler. Du ansvarar för att ta ett eget initialt kreditbeslut, gör riskanalyser genom samtal med kund och analyserar och utvärderar kunddata noggrant.

 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Handlägga låneansökningar

• Databaserad riskanalys

• Utvärdera betalningsförmåga

• Vägleda kunden och slutföra process för ansökan

• Hjälpa kunden att uppnå en bättre privatekonomi

 

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och du rapporterar till bolagets Försäljningschef.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Rådgivare tror vi att du har minst 1-2 års erfarenhet av låneförmedling eller finansiell rådgivning. Vidare har du tidigare arbetat med försäljning och är van vid att kommunicera med kunder. Du talar och skriver obehindrat på svenska.

 

Som person är du målmedveten, analytisk och har en stark egen drivkraft. Du arbetar tillsammans med rådgivarteamet för att uppnå de gemensamt uppsatta målen. Du är självgående, ansvarsfull och du har glimten i ögat.

 

Vi ser att du har en god social förmåga och lyssnar på människorna bakom siffrorna. Du ger dem respekten och tiden som krävs för att ge deras liv och ekonomi en nystart.

 

Du erbjuds

Du kommer in i ett snabbt växande fintech-företag med massor av framtida möjligheter. Nystart Finans sitter i härliga lokaler ett stenkast från Östermalmstorg. Här arbetar vi tillsammans och har kul ihop, som kollegor och vänner.

 

I denna rekrytering samarbetar Nystart Finans med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på telefon 073-745 06 46 eller emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Nystart Finans

Vi är ett finansbolag som ger människor möjligheten att förändra sin privatekonomi. Vi gör djupgående analyser av våra kunders situation och hjälper dem med en hållbar beteendeförändring mot skuldfrihet. Kärnan i vår verksamhet är bedriva analys, samtala med kunden, därefter att lösa kundens befintliga skulder och krediter direkt och ersätta dem med ett samlat lån med en sammantaget lägre månadskostnad.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rådgivare till Nstart Finans