Jurek

Controller till kommun

Nu söker en kommun inom Stockholmsområdet en controller med minst 5 års erfarenhet för ett konsultuppdrag. Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Som controller kommer du i första hand arbeta mot Fastighetsenheten och ansvara för rättvisande redovisning och periodstängningar. I arbetet ingår det även att stötta chefer och business controller med underlag och rapporter samt uppföljning av utfall mot budget. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har: 

• universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande

• erfarenhet inom offentlig sektor, gärna kommun

• minst 5 års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter

• analytisk förmåga att se helheter och prioritera

• god kunskap i Unit4 ERP (tidigare namn UBW/Agresso) 

 

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid på 100 % med start omgående. Uppdraget löper under 6 månader, med eventuellt 2 månaders förlängning. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss på Jurek hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller till kommun