Jurek

Rådgivande senior redovisningskonsult till Xtra Mile

Är du en senior redovisningskonsult som älskar kundkontakt och som trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Är du en person som månar om en god teamkänsla och som lockas av att få växa tillsammans med ett starkt team? Vi söker nu en engagerad lagspelare som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!

 

Xtra Mile är en redovisnings- och lönebyrå som grundades 2005. Hos oss jobbar både redovisnings- och lönekonsulter och vi är idag 35 medarbetare fördelade på tre kontor runtom i Sverige; Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi behöver nu stärka upp vår redovisningsavdelning med ytterligare en senior redovisningskonsult som kommer utgå från kontoret i Uppsala, Göteborg alternativt Stockholm.

 

Om rollen

I din roll som senior redovisningskonsult på Xtra Mile kommer du för dina kunders räkning sköta bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. För den löpande bokföringen för dina kunder kommer du till stor del ha hjälp av juniora medarbetare, men en viss del löpande bokföring kommer även att ingå i ditt arbete. För rätt person finns möjlighet till utveckling och att på sikt anta en gruppchefsroll.

 

Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och med minst tre års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut, årsredovisningar (K2 och K3) och inkomstdeklarationer och tar gärna rådgivande samtal, både med kund och internt. Du är van att analysera och kvalitetssäkra juniora kollegors arbete för att säkerställa leverans av hög kvalitet till kunderna. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult.

 

Vi har ett digitalt arbetssätt varför det är av vikt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och digitaliserade lösningar.

 

För att trivas och komma till din rätt i rollen som redovisningskonsult hos oss är du en engagerad, rådgivande och serviceinriktad person med en god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig, nyfiken och van vid att självständigt driva ditt arbete framåt, och försöker alltid tänka proaktivt i att vilja förbättra och förenkla ditt arbete. Vi månar om att ha en god teamkänsla varför vi ser att du, precis som vi, är hjälpsam, stödjande och prestigelös och ser vikten av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och kollegor.

 

Vi erbjuder

Xtra Mile är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Våra kunder är allt från enmansföretag till större koncerner, noterade bolag och organisationer inom offentlig sektor. Vi har 39-timmars arbetsvecka med stor frihet under ansvar. Utöver friskvårdsbidrag och avsättning till tjänstepension erbjuder vi även våra medarbetare en gemensam friskvårdstimme i veckan på arbetstid.

 

Kulturen kännetecknas av öppenhet, högt i tak, hjälpsamhet och ett stort engagemang från alla våra medarbetare. För att du ska trivas hos oss tror vi att detta är i linje med dina värderingar då vi är måna om att bibehålla vår goda gemenskap på företaget.

 

Ansökan och information

Detta är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning om sex månader. Möjliga placeringsorter för den här positionen är i Uppsala eller Stockholm och vi erbjuder en hybrid modell där du har möjlighet att kunna arbeta hemifrån två dagar per vecka.

 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rådgivande senior redovisningskonsult till Xtra Mile