Jurek Bemanning

Nyutexaminerd jurist som vill jobba som skadereglerare

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker två nyutexaminerade jurister som vill jobba som transportskadereglerare  hos en av våra kunder. Arbetet innebär att hantera skador som omfattas av försäkringslösningarna, kommunicera med olika parter både internt och externt samt att vara delaktig i gruppens förbättringsarbete som drivs i projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutxamerinad jurist.  För att lyckas i rollen är du social, prestigelös och driven med kännedom. Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt som en del av ett team. Har du erfarenhet av arbete från försäkringsbolag är det meriterande. Med kunden i fokus delar du med dig av kunskap till både kollegor och andra. Arbetet ställer krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som pågår fram till den 31 augusti 2018. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka tjänsten omgående då intervjuer sker fortlöpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Uittomäki tel 0766331440.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nyutexaminerd jurist som vill jobba som skadereglerare