Jurek Bemanning

Rådgivande redovisningskonsult till byrå i centrala Stockholm

Utmanas du av ett nära samspel med kund där du får vara med och utveckla samarbetet? Vår kund vill nu utöka sitt team med en redovisningskonsult!

 

Hos vår kund finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. I teamet arbetar alla med ekonomi och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos denna byrå är Accounting kärnverksamheten och din kunskap samt erfarenhet det som skapar värde.

 

 

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en redovisningskonsult med stort intresse för redovisning och rådgivning. Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta på uppdrag av kund, och i den här tjänsten arbetar du till stor del av din tid med enmansbolag och mindre bolag. Arbetet utförs främst på det egna kontoret på Regeringsgatan, men du kommer vid tillfällen även att befinna dig på plats ute hos kund för att bidra med rådgivning och säkerställa goda relationer.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av följande;

- Affärsstöd till kund

-Årsbokslut

- Inkomstdeklarationer

- Rapportering

- Utveckling av processer så att arbetet sker effektivt

- Analytisk uppföljning av resultat

 

Det löpande arbetet är outsourcat utomlands vilket gör att du i din roll kan fokusera på de mer kvalificerade delarna av redovisningen. System du kommer att arbeta i är Fotnox och Visma Business.

 

Vem är du?
Vi ser att du som söker har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fyra års erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisningsbyrå även om det inte är ett krav. Du är självständig i årsbokslut, årsredovisning och har även arbetat med inkomstdeklarationer.

 

Som person är du driven, utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Det är viktigt för oss att du har god kommunikationsförmåga då du förväntas vägleda kunden och vara drivande i ditt rapporteringsarbete och avstämningsrutiner.

 

Du erbjuds
Du blir en del av ett team med hög kompetens och engagemang där de drivs av att vilja göra något bra tillsammans. Kunderna är många och olika vilket gör att det blir en bra variation och möjlighet att lära sig nya saker. Vår kund har också en egen utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling. Som redovisningskonsult hos vår kund har du även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad redovisningskonsult.

 

Du kommer till en början att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. För rätt person finns det mycket goda chanser till en anställning hos vår kund framgent.

 

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69
petronella.wilse@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 


Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rådgivande redovisningskonsult till byrå i centrala Stockholm