Jurek

Juriststudenter till Jurek

Är du student som är redo för spännande utmaningar inom konsult- och rekryteringsbranschen? Vill du vara en del av ett företag med stark entreprenörsanda och ta dig an en inspirerande roll där du får möjlighet att utvecklas?

 

Vi söker nu Rekryterings- och konsultchefsassistenter till våra kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö!

 

Din roll

Som Rekryterings- och konsultchefsassistent hos Jurek får du inte bara en god inblick i branschen, utan du får också chansen att växa och utvecklas tillsammans med oss. Din roll sträcker sig över våra specialistområden - Law, Finance, HR, Business Support och Marketing & Communication.

 

I rollen kommer du stödja dina kollegor i olika delar av rekryteringsprocessen och samtidigt arbeta proaktivt och relationsinriktat för att utöka Jureks nätverk av kandidater och konsulter. Din vardag kommer också inkludera personaladministration, uppdatera information i vårt rekryteringssystem ZeroLime, samt delta på studentmässor och arbetsmarknadsdagar.

 

Vi tror på din potential och ser fram emot att du växer tillsammans med oss. På sikt har du möjlighet att driva dina egna rekryteringsprocesser och ta ett större ansvar genom att vikariera som konsultchef eller rekryteringskonsult.

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som studerar och har minst ett år kvar av dina studier inom juridik. Oavsett om du har erfarenhet av området sedan tidigare så är det din inställning och ditt driv som är viktigast för oss. Vi söker en orädd lagspelare som är nyfiken, ansvarstagande och har en positiv "can-do" attityd. 

 

Vi ser att du har möjlighet att arbeta 10–16 timmar per vecka utöver dina studier och heltid under sommarmånaderna.

 

Vad vi erbjuder

Sedan starten 2006 har Jurek varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Nu fortsätter vi vår framgångsrika utveckling och gör en nysatsning av Jurek Academy där du som student får möjlighet att växa tillsammans med oss. Därmed söker vi flertalet Rekryterings- och konsultchefsassistenter till våra olika kontor i landet, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

 

Hos Jurek får möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor i en utvecklande och expansiv miljö. Många av våra nuvarande och tidigare teammedlemmar har startat sin karriär i denna roll och har nått framgång både inom och utanför Jurek.

 

Gör ditt nästa karriärsteg med oss!

 

Om Jurek

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Vi kommer hantera urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Deltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 februari

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Juriststudenter till Jurek