Jurek Bemanning

Quality Manager till BMW

Quality Manager

Vi söker nu en Quality Manager till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med sina tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar. RDC Malmö är regionalt distributionscenter för BMW i Nordeuropa. Till det nybyggda lagret som ligger i Staffanstorp söker vi nu en Quality Manager.

 

I din roll kommer du kontinuerligt arbeta med kvalitetsförbättringar, effektiviseringar, upprätthålla och förfina processer, analysera data samt vara länken mellan lagret och övriga parter. Som Quality Manager ansvarar du för att proaktivt säkerställa en hög kvalitet i alla leveranser. Du rapporterar till Manager Parts Logistics and Service.

 

 

Arbetsuppgifter:

  • Kontinuerligt arbeta med kvalitetsförbättringar samt följa upp dessa
  • Utvärdera och analysera processer samt upprätthålla en hög kvalitet
  • Sammanställa processdokument
  • Bygga upp, skapa struktur och analysera data
  • Identifiera fel och se till så att nödvändiga åtgärder implementeras
  • Arbeta med lagereffektivitet samt inventera lagret
  • Arbeta med tredjeparts logistik och Lean
  • Implementera, driva samt följa upp olika projekt, på kort och lång sikt, för att säkerställa samt förbättra kvalitet
  • Driva kvalitetsmöten internt i organisationen
  • Utnyttja "best practice" i det dagliga arbetet

 

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning, meriterande är inom ekonomi eller logistik, och minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du arbetat med att analysera stora datamängder och stimuleras av detta. Du har mycket bra kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP. Rollen innebär många kontakter i organisationen samt externt mot kunder och leverantörer så det är viktigt att du tycker om att kommunicera och trivs med att arbeta affärsnära. Du har god förmåga att uttrycka dig på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Tyska är meriterande.

 

För att lyckas i rollen motiveras du av att hitta lösningar samt drivs av att förbättra kvalitet samt utveckla processer. Du är duktig på att bygga upp och skapa struktur. Du har dessutom ett genuint intresse för logistik och lager.

 

Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, kommunikativ, innovativ och analytisk.

 

 

Du erbjuds:

En mycket varierande och spännande roll i ett internationellt företag med öppet klimat, framåtanda, trevliga och kompetenta medarbetare där man ser den personliga utvecklingen som en del i arbetet. Tjänsten är placerad på RDC Malmö i Staffanstorp. Lagret är alldeles nybyggt.

 

Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 

 

Om BMW:

BMW Group Northern Europe koordinerar och ger stöd åt verksamheterna i de olika nordiska nationella säljbolagen, liksom åt auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i Norden och Baltikum. I Norden har BMW Group ca 250 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. Under 2017 såldes mer än 50 000 BMW, 5 800 BMWi, 5 600 MINI samt ca 2 700 motorcyklar i de nordiska marknaderna. BMW Northern Europe AB blev 2017 certifierade som ett Great Place to Work företag. För mer information om BMW besök deras websida www.bmwgroup.com

 

 

Din ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mail: mia.bailey@jurek.se. Vi vill gärna ha ditt CV på engelska. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.

 

 

Område:

Malmö

Skåne län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mia Bailey

040-6027642

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Quality Manager till BMW