Jurek

PwC söker jurister till Deals M&A Legal i Stockholm och Malmö

PwC är en av landets ledande rådgivare inom Corporate Finance och företagstransaktioner. Djup specialistkunskap kombinerat med ett brett erbjudande gör att klienterna anförtror byrån sina mest komplicerade transaktioner.

PwC Deals M&A Legal är ett dedikerat team av erfarna transaktionsjurister som utgör en integrerad del av byråns transaktionsverksamhet. Nu söker vi fler jurister med starkt intresse för transaktioner till vårt team i Stockholm och Malmö.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med transaktionsjuridik inom PwC Deals M&A Legal där du blir en del av PwC:s transaktionsteam. Du kommer att arbeta med M&A-processer tillsammans med övriga jurister i teamet samt PwC:s övriga transaktionsspecialister. Du kommer snabbt att få ökat ansvar och klientkontakt och kommer få möjligheten till en brant inlärningskurva.

Dina arbetsuppgifter kommer till största delen bestå av juridiska frågor kring privata företagsförvärv och innebära fokus på aktiebolagsrätt och avtalsskrivning. Du förväntas ta dig an din roll med proaktivitet, nyfikenhet och villighet att utvecklas. Vi erbjuder en unik möjlighet att utvecklas som jurist och rådgivare på transaktionsmarknaden.


Vem är du?

Du har en juristexamen med mycket goda studieresultat och ett eller ett par års erfarenhet av att arbeta på advokatbyrå eller tingsmeritering. Du är i början av din karriär med ett sug att komma vidare inom affärsjuridiken på en modern och flexibel arbetsplats.

Som person är du ambitiös, positiv och trevlig. Du har god social förmåga både i relation till kollegor och kunder. PwC kännetecknas av högt tempo och engagerade medarbetare, och vi tror därför att du är en glad och positiv person som är stresstålig och van att hantera många frågor samtidigt.

Du förväntas arbeta obehindrat på svenska och engelska.


Du erbjuds

Du kommer till ett företag i medvind med mycket motiverade och engagerade medarbetare och korta beslutsvägar. PwC:s företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!


Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se, notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria Elvung


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb PwC söker jurister till Deals M&A Legal i Stockholm och Malmö