Jurek Bemanning

Världsnaturfonden WWF söker en Löne- och Personaladministratör

Om verksamheten
Världsnaturfonden WWF är en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Vi kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten och för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt. För att nå våra mål jobbar vi såväl på politisk nivå som ute i fält och i tätt samarbete med civilsamhälle och företag runt om i världen. WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar.

 

 

Arbetsbeskrivning
Världsnaturfonden WWF söker just nu en Löne- och personaladministratör till sitt kontor beläget i en idyllisk miljö vid Ulriksdals slott. I rollen kommer du arbeta självständigt med hela löneprocessen, men tillhöra ett härligt och stöttande team inom HR och administration.

 

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt innebära:

Lönehantering för drygt 150 löner i två olika bolagÅrsrutinerAdministration kring lönerevisionTolkning av kollektivavtalSystemunderhåll och förvaltning av lönesystem och HR-systemKontaktperson samt rapporteringsansvarig till myndigheter, pensionsföretag mmDelta i GDPR förvaltningenProjektledare för förvaltning av personalhandbok

 

 

Vem är du?
Du är minst gymnasieekonom eller liknande med ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  Du har mycket goda kunskaper och stor erfarenhet av lönehantering samt förvaltning av lönesystem. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Office-paketet – särskilt Excel. Det är en stor merit att ha erfarenhet av arbete i en internationell miljö och om du har arbetat i löneprogrammet AGDA.

 

Som person är du flexibel, positiv och har en portion tålamod. Du trivs lika bra att jobba självständigt som att samarbeta med kollegor när det behövs. Du är noggrann, strukturerad, trivs i det administrativa samt att du är trygg som person med en stor pedagogisk personlighet. Du är av en social natur och service-minded. Vidare har du skinn på näsan med en touch av ödmjukhet.

 

 

Du erbjuds
En spännande, utvecklande och varierande tjänst hos ett bolag som verkligen gör skillnad! Du kommer tillhöra ett stöttande och öppet team på en social arbetsplats med härliga kollegor, bra atmosfär och intressanta samtal i fikapausen. I denna rekrytering samarbetar Världsnaturfonden WWF med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida,
www.jurek.se.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Monia Letmark

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Världsnaturfonden WWF söker en Löne- och Personaladministratör