Jurek

Projektledare till statlig myndighet

Arbetsbeskrivning
I rollen som projektledare kommer du att ta fram en modell för samordnad styrning (styrmodell, styrningsprinciper) som svarar mot behovet av en tydligare, enklare och mer flexibel styrning samt koordinera pågående styrningsinitiativ. Vidare kommer du att uppdatera myndighetens inriktning utifrån förändringar i omvärlden samt i dess uppdrag, organisering och styrning definiera ESA:s roll i olika delar av styrkedjan.


Vem är du? 
Vi söker dig som tidigare deltagit i stora uppdrag inom aktuellt område och genomfört uppdrag med mycket hög kvalitet och har en kompetens av högsta rang inom aktuellt område/roll. Vidare söker vi dig som har stor vana och erfarenhet av att verka i ledande befattning arbetar med mycket stor självständighet. Andra krav för tjänsten är:

   • 9-12 års arbetslivserfarenhet inom aktuellt område/roll
   • Magisterexamen eller motsvarande inom relevant område
   • Certifiering Managementkonsult, CMC
   • Certifiering inom Projektledarskap eller motsvarande utbildning
   • Certifiering inom Lean Six Sigma
   • Erfarenhet av att arbeta med Peijl Projektstyrningsmodell eller liknande


Du erbjuds
Ett konsultuppdrag i Solna som omfattar deltid 50% med start i början av juli och löper till och med 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare till statlig myndighet