Jurek

Projektledare till BMW

Vi söker nu en Projektledare till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för kundservice!

 

BMW befinner sig i en spännande utvecklingsresa och i detta kommer du vara en nyckelspelare. Ditt fokus ligger i att arbeta med process – och förändringsledning för att skapa hållbara arbetssätt framåt. Du arbetar processorienterat mellan olika avdelningar, men med fokus på kundservicefunktionen.

 

 

Om rollen och dina ansvarsområden

• Driva igenom förändringar och förbättringar inom kundserviceprocessen

• Skapa och se över processer rörande bland annat kundservicearbetet

• Se över informationsflödet mellan avdelningarna

• Koordinera information mellan olika avdelningar inom BMW

 

Om dig vi söker

• Några års arbetslivserfarenhet hos ett företag i förändring

• Ansvarat för att driva förändrings- och förbättringsprocesser

• Erfarenhet från projektledande arbete i en komplex organisation

• Processorienterad, självgående och problemlösare

• Kan tala och skriva obehindrat på engelska och svenska.

 

För att lyckas i rollen är det av stor vikt att du är en god kommunikatör och tycker om att ha många kontaktytor både internt och externt. Du brinner för att coacha dina kollegor och du drivs av att leda team framåt.

 

 

Om BMW

Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

 

 

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Detta är en projektanställning fram till årsskiftet, med mycket stor chans till förlängning. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Victoria.tjernstrom@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Kundservice Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare till BMW