Jurek Bemanning

Kommunikatör till myndighet inom mediaområdet

Är du kommunikatör och är nyfiken på ett nytt spännande uppdrag på en myndighet som går under för Kulturdepartementets ansvarsområden? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör på myndigheten kommer du bland annat att arbeta med beställning och utveckling av webb (Episerver och Wordpress), sökoptimering. Vidare kommer du att driva och utveckla våra digitala kanaler såsom sociala medier. Du kommer också att skriva nyheter och pressmeddelande samt publicera innehåll på webbplats och intranät. Utöver ovan kommer du även att skriva målgruppsanpassade texter och utforma informationsmaterial – både formgivning och textbearbetning.

 

 

Vem är du?

Då tjänsten innebär mycket självständigt arbete men samtidigt tillsammans med andra i samarbete förutsätter vi att du har ett flexibelt, ansvarstagande och initiativrikt förhållningssätt. Du ska också ha:

 

  • Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från likande arbete. Alternativt, gymnasium utbildning med fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • Erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler såsom sociala medier
  • Grundläggande kunskaper i grafisk formgivning (Indesign, Photoshop och Illustrator)
  • Kunskap och erfarenhet av Klarspråksarbete

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% på myndighet i Stockholm. Uppdraget förväntas påbörjas 10 juni 2019 och pågår fram till 31 december med möjlighet till förlängning till 2020-06-30. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kommunikatör till myndighet inom mediaområdet