Jurek Bemanning

Projektledare med erfarenhet från järnvägsbranschen

Arbetsbeskrivning

Till statligt bolag i Stockholm söker vi nu en projektledare för ett konsultuppdrag med start 2019-08-12 och som löper till 2020-12-31 med möjlighet till förlängning. Bolaget arbetar med spårtrafik och projektledaren (ILS) har det övergripande ansvaret för RAM/LCC, dokumentation, utbildning, säkerhetsstyrning samt effektiv fordonsintroduktion under designfasen av fordonet. Rollen innebär även ett ansvar för uppföljning av leverantörens arbete med driftsäkerhet och livscykelkostnad under projektets design- och testfaser.Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning och ca 5–10 års tidigare erfarenhet av att arbeta som projektledare eller delprojektledare inom järnvägsbranschen. Du ska även ha goda svenskkunskaper i både tal och skrift. De nyckelegenskaper som efterfrågas är:

  • Hög analytisk förmåga
  • Ledarskapserfarenhet från stora komplexa projekt
  • Stor erfarenhet av att ställa, förhandla, uppfylla och följa upp avtalskrav i upphandlings- och genomförandefas
  • Stor erfarenhet av arbete med LCC-modeller för järnvägsfordon
  • Gedigen teoretisk och praktisk erfarenhet av RAM och LCC


Du erbjuds

En roll som projektledare på ett statligt bolag i Stockholm. Uppdraget omfattar 50%-100% beroende på projektets naturliga faser över tid samt eventuell möjlighet till utökning inom andra projekt. Beräknat startdatum är 2019-08-12 och uppdraget är tänkt att löpa till 2020-12-31 med chans till förlängning. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Caroline Widgren

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 juni

Kategorier : Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare med erfarenhet från järnvägsbranschen