Jurek Bemanning

Driven Supply Coordinator till internationellt bolag

Har du tidigare erfarenhet av demand planning eller supply planning och söker din nästa utmaning? Vill du utvecklas i en internationell organisation i framkant? Då kan du vara vår kunds nästa stjärna!Arbetsbeskrivning

Som Supply Coordinator hos vår kund kommer du att arbeta brett med demand planning och supply planning, där dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:

  • Planera och koordinera varuflödet
  • Ha en löpande dialog med företagets leverantörer
  • Koordinera import- och exportlicenser med lokala myndigheter
  • Supportera den lokala kundservicen i frågar som rör slutkundens logistikklagomål, returer och produktbrister
  • Arbeta proaktivt för att minimera potentiella avbrott i försörjningskedjan
  • Arbeta med lageroptimering
  • Övervaka KPI och SLA för sin produktportfölj, samt förslå förbättringarVem är du?

Till denna roll söker vi dig med något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom demand planning och supply planning. Du har goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på engelska. Har du arbetat i SAP ser vi det som meriterande.


Som person är du lojal, pålitlig och prestigelös. Du sätter stor vikt vid att leverera bästa möjliga resultat i förhållande till kvalité och service. Du är nyfiken, har en hög energinivå och motiveras av att lära dig nytt. Slutligen har du goda analytiska kunskaper samtidigt som du är kommunikativ.Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och bred roll inom logistik i en internationell organisation. Vår kund är placerad i Solna och detta är ett konsultuppdrag – vilket betyder att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Det är ett uppdrag med start 15 maj och som initialt förväntas pågå i ett år, med chans till förlängning eller överrekrytering direkt till kund.


Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.seOm verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, Business Support och marknad.Område:

Solna
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 12 maj . Arbetsort : Solna . Publicerat : 17 april

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Supply Coordinator till internationellt bolag