Jurek

Projektledare med erfarenhet av sälj & analys

Vill du bli en del av ett internationellt kunskaps- och plattformsföretag där digitalisering och innovation står i fokus? Söker du efter en affärsutvecklande projektledarroll där du får möjlighet att arbeta med några av branschens främsta aktörer? Vill du tillhöra ett engagerat och härligt gäng som arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Läs då vidare om rollen som extern projektledare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund expanderar och söker nu ytterligare en extern projektledare till deras team. Som extern projektledare arbetar du med att bredda och fördjupa etablerade kundrelationer genom att identifiera kundbehov och föreslå kundanpassade lösningar. Du arbetar tillsammans i kundteam med interna projektledare, där ditt ansvar är att behålla en hög kundnöjdhet. Med stöd av en digital analysplattform, driver du parallella processer från planering till implementering.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, service management eller likvärdigt. Du har några års erfarenhet av affärsutveckling och trivs bäst i konsultativa roller med sälj och analysfokus. Du har goda analytiska kunskaper och en förmåga att kommunicera kvalitativt och kvantitativt material på ett intressant och lättillgänglig sätt. Du gillar att hålla presentationer för större grupper och att bygga långsiktiga kundrelationer. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsbranschen ser vi det som starkt meriterande.

 

Vidare har du ett starkt affärsfokus, gillar ett högt tempo och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du motiveras av att fördjupa kundrelationer och att bidra till att dina kunders verksamheter utvecklas. Då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder är det viktigt att du kommunicerar professionellt på både svenska och engelska, i tal och skrift.

 

 

Vi erbjuder dig

Detta är en direktrekrytering (tillsvidareanställning) till vår kund som är ett företag som präglas av ett starkt digitalt fokus och innovation. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och start sker enligt överenskommelse.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

Sökord: Affärsutveckling, Affärsutvecklare, Business Developer, Verksamhetsutvecklare, KAM, Key Account Manager, Projektledare, Strategisk Projektledare, Försäljning, B2B, Plattform, Saas, Analytiker, Analys, Fastighet, Real Estate.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare med erfarenhet av sälj & analys