Jurek

Verkstadschef sökes för uppdrag!

Är du en erfaren ledare med bakgrund inom motorbranschen? Är du tillgänglig för nytt uppdrag med start omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsuppgifter

Uppdraget kommer omfatta att leda den dagliga styrningen av personbilsverkstad med 5 mekaniker. Du kommer att ansvara för daglig styrning, leda och fördela arbete, fakturering och allmänt administrativt arbete digitalt i diverse system.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från motorbranschen/bilbranschen. För att vara kvalificerad för tjänsten har du arbetat på verkstadssidan i form av kundmottagare, verkmästare, verkstadschef eller liknande. 

 

 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående i 3-6 månader, med möjlighet till förlängning. Placering i Sundsvall. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Sundsvall

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 24 november

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Verkstadschef sökes för uppdrag!