Jurek Bemanning

Projektekonom till myndighet inom hållbar utveckling

Projektekonom sökes till statligt forskningsråd i Stockholm med start i början på september. Har du erfarenhet av projektuppföljning, projektredovisning samt erfarenhet av Agresso? Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som projektekonom arbetar du i huvudsak med den ekonomiska uppföljningen av de forskningsprojekt som forskningsrådet finansierar. Det inkluderar avstämning och analyser mellan beviljade forskningsmedel och slutrapporter respektive periodiska rapporter över hur medlen använts. Du bidrar också i utveckling av rutiner för projektuppföljningen. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att ansvara för att granska, begära kompletteringar och godkänna ekonomiska projektrapporter. Du kommer också hantera olika kriterier för bedömning vid granskning av den ekonomiska rapporten. Kriterierna styrs av de bidragsvillkor som tillämpats i beslutet av bevilja forskningsmedel.

 

 

Vem är du?

  • Ekonomiskutbildning, minst gymnasieekonom
  • Tidigare erfarenhet av projektuppföljning, projektredovisning eller liknande
  • Goda redovisningskunskaperVana att arbeta självständigt
  • Goda kunskaper i MSOffice, särskilt Excel
  • Vana att arbeta i systemstöd
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande är om du arbetat i Agresso
  • Meriterande är om du har erfarenhet av statlig myndighet

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid från 2 september på heltid. Uppdraget beräknas löpa i ca 6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektekonom till myndighet inom hållbar utveckling