Jurek

Project controller till centrala Uppsala / Stockholm

Har du erfarenhet av budgetuppföljning och projektredovisning i en roll som project controller? Vill du vara en del av en förändringsresa där du är med och påverkar? Är du driven och orädd med ett starkt intresse för att utveckla och förbättra processer? Då kan detta vara en stor möjlighet för dig! Vi erbjuder ett intressant uppdrag hos vår kund med kontor belägna i centrala Uppsala och i centrala Stockholm, där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

 

Arbetsuppgifter

• Stötta och styra byggledare i löpande uppföljning av projekt, såsom hantering av entreprenörsfakturor, kostnadskontroll och installationsvolymer

• Kontroll av ekonomiska kalkyler för investeringsbeslut

• Delaktig i och kravställare för finansiell projektuppföljning mot entreprenör

• Samordna och driva budget- och prognosarbetet, rapportering och uppföljning i dialog med regionsbyggchef och byggledarna

• Följa upp åtgärdsplaner och riskhantering inom projekten för att säkerställa effekter och genomförande

• Proaktivt genomföra analyser för att bidra till ökad lönsamhet och kvalitet i verksamheten

• Delaktig i den centrala controllerfunktionens möten, styrning och aktiviteter

• Säkerställa god intern kontroll, transparens och efterlevnad av regelverk.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, driven och orädd med ett starkt intresse för att utveckla och förbättra processer. Du drivs av att vara en del av en förändringsresa där du uppmuntras till att forma och göra skillnad. Vidare är du kommunikativ med en god samarbetsförmåga, är serviceminded och prestigelös. Du arbetar proaktivt och lösningsorienterat genom att vara strukturerad, analytisk och noggrann. Du är framåt och vågar ta plats i utmanande av kalkyler.

 

Du är civilekonom, eller motsvarande, med 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning eller controlling. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är inte rädd för att kravställa samt driva budget- och prognosprocesser. Du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av projektuppföljning inom bygg- och anläggning och om du tidigare arbetat i ekonomisystemet IFS.

 

 

Du erbjuds

Du har möjlighet att arbeta från ett centralt kontor i Stockholm på Hötorget eller centralt i Uppsala. Uppdragets omfattning är heltid med start 1 juni och pågår t om 31 januari 2023. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Möjlighet till distansarbete på 50%.

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvariga konsultchefer Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se eller Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 11 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Project controller till centrala Uppsala / Stockholm