Jurek Bemanning

Business Analyst till välkänt finansbolag

Dina arbetsuppgifter

Som Business Analyst arbetar du med företagets finansiella rapportering till externa finansiärer. Det handlar om stora, komplexa avtal där du tar helhetsansvaret gällande den finansiella uppföljningen. Du får möjligheten att kliva in i en hands-on analytikerroll där ditt arbete syftar till att förbättra processen och säkra rapporteringen. En stor del av ditt arbete handlar om att sköta settlements på månadsbasis där du plockar fram rapportpaket, listar nya fordringar, tittar på gamla stockrapporter och analyserar förändringar i data.

 


Din profil

Du har en akademisk utbildningsbakgrund med inriktning mot analys/redovisning och/eller finansiering och har 2-5 års arbetslivserfarenhet.

 

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av liknande roll där du tidigare arbetat datadrivet och analytiskt
  • Mycket god kompetens och stort intresse för stora datamängder
  • Mycket goda kunskaper inom Excel, VBA meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

 

Du som person:

Du är en skicklig problemlösare och ger dig inte innan felmarginalen är noll. Du drivs av att jobba nära siffrorna och har en hands-on attityd i ditt sätt att arbeta. Vidare trivs du i ett socialt arbetsklimat och har en framåtlutad approach. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad. För att trivas i rollen gillar du att samarbeta med andra och har en god förmåga att se förbättringspotential. Vi ser gärna att du har ett intresse för finansmarknaden i stort och ett proaktivt förhållningssätt.

 


Du erbjuds

Du erbjuds omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter. I takt med att processen för den finansiella uppföljningen förbättras ser vi att du även kommer att jobba med andra uppgifter inom Controlling-området. Du ingår du i Controllingteamet tillsammans med fyra andra controllers och rapporterar till Head of Contolling.

 

Du erbjuds inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader, som sedan går över till en rekrytering om det känns bra för båda parter. Uppdraget är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Analyst till välkänt finansbolag