Jurek

Processjurist till Axactor

Är du jurist och har ett brinnande intresse för processföring och tvistemålshantering? Vill du jobba i ett av Sveriges snabbast växande inkassobolag med spännande kunder inom framförallt bank och finans? Då kanske det är du som är Axactor Swedens nästa processjurist?

 

 

Om Axactor

Axactor Sweden har sedan starten 2017 vuxit till ett av Sveriges största inkassobolag. Som den stora utmanaren i branschen kommer vi ständigt med nya lösningar för att ge våra kunder ett effektivare kassaflöde. Vi har byggt vårt bolag på våra grundvärderingar passion, förtroende och proaktivitet, men också på grundstenen att vi hjälper hårt arbetande företag att få betalt. Tack vare dessa värderingar tillsammans med glasklara kommersiella mål har vi lyckats samla några av branschens bästa när vi byggt vårt team. Axactor Sweden certifierades i september 2021 som ett Great Place to Work.

 

Axactor finns i hela sex länder; Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland och Spanien med över 1200 anställda. Vårt svenska kontor ligger i Göteborg, där vi sitter i moderna, fräscha lokaler i Nordstan.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som processjurist (Litigation Counsel) hos oss blir du en del av vår tvistemålsavdelning Law Office. Avdelningen består i dagsläget av fem jurister samt en Paralegal. Vi söker vi nu ytterligare en driven processjurist.

 

Som processjurist så kommer du i huvudsak att arbeta med tvister och processer där du är ombud för såväl våra klienters som för våra egenägda fordringar. Du kommer därmed självständigt att driva och ansvara för dina egna processer inom och utom rätta. Typiskt sett innebär detta att uppta och hantera mål vid allmän domstol och därtill ha kontakt med motparter, myndigheter etc.

 

Du kommer även ha direktkontakt med våra kunder, vilket innebär att du bidrar till att bygga och upprätthålla en stark kundrelation. Utöver detta är du även en del av den juridiska support som erfordras inom den dagliga verksamheten hos andra avdelningar på Axactor.

 

Du rapporterar direkt till vår Department Manager. Placeringsort är Göteborg men vissa resor förekommer i tjänsten.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med jur.kand.-/juristexamen och med ett stort intresse för processföring och tvistemålshantering. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett självständigt, engagerat, affärsmässigt samt serviceinriktat arbetssätt. Med fördel har du något eller några års relevant erfarenhet som kvalificerad jurist på bolag, byrå eller myndighet. Har du även en slutförd notarietjänstgöring är detta meriterande. Du innehar B-körkort då resor förekommer i arbetet.

 

Som person är du utåtriktad, målinriktad och prestigelös. Du trivs med en varierande och fartfylld arbetsdag. Vidare så är du kommunikativ i så väl tal som skrift samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende. Eftersom Axactor har många internationella kunder samt ett intensivt samarbete mellan länderna i koncernen är det viktigt att du talar svenska och engelska flytande.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som stämmer överens med våra värderingar passion, förtroende och proaktivitet.

 

Är du en person som gillar att jobba med affärer i kombination med människor så kommer du att trivas på Axactor!

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Axactor med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius via ida.odelius@jurek.se eller 0760026919 för frågor.

 

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt examensbevis och betyg från juristprogrammet så snart som möjligt.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Vi tar utdrag ur belastningsregistret samt gör kreditupplysning som en del i rekryteringsprocessen.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 26 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Processjurist till Axactor