Jurek Bemanning

AB Solom söker ekonomichef

SOLOM är Sollentuna kommuns största utförare inom vård och omsorg. Vi har ett brett utbud av tjänster och arbetar med såväl barn och ungdomar som vuxna. Vi är inte vinstdrivande utan hos oss används allt överskott för att utveckla och förbättra verksamheten. Vår strävan är att göra våra kunder mer än nöjda - en utmaning som kräver engagerade och professionella medarbetare. www.solom.se

 

 

Arbetsbeskrivning

Med ett övergripande ansvar för ekonomin inom AB SOLOM arbetar du strategiskt med planering, budgetering, prognosläggning samt uppföljning för hela bolaget. Ditt team består av en controller och två ekonomiassistenter vilka du leder med positiv energi. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

 

Exempel på övriga arbetsuppgifter:

  • Driva innovativ utveckling inom området, bland annat vad gäller digitalisering, effektivisering och hållbar utveckling.
  • Rapportering och uppföljning till styrelsen, ledningen, ägare och myndigheter.
  • Ansvarar för att initiera uppföljning av verksamheterna tillsammans med bolagets två affärsområdeschefer.
  • Ansvarar för att ekonomiteamet utvecklas, engageras och trivs.

 

Vidare ser du att intranät och hemsida ger rätt information, deltar i facklig samverkan och omvärldsbevakar.

 

 

Vem är du?

Du är utbildad civilekonom eller har motsvarande utbildning inom ekonomi. Du har tidigare haft en arbetsledande roll i en ekonomifunktion samt har erfarenhet av arbete i ledningsgrupp. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från vård- och omsorgsbranschen.

 

För att axla rollen som ekonomichef hos SOLOM, bör du vara en person med tydligt driv och initiativförmåga samt en vilja att bidra till bolagets ständiga och framtida utveckling. Då du kommer att vara den ekonomiska experten inom organisationen krävs såväl god analytisk som pedagogisk förmåga och en förståelse för affären och verksamheten. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du har förmågan att hantera både externa och interna kontaktytor på ett pedagogiskt och professionellt sätt.

 

För att passa i rollen hos oss på Solom är det också viktigt att du kan arbeta i enlighet med våra värderingar. Glädje, engagemang och respekt. Du trivs i en dynamisk miljö och är positiv, på SOLOM skrattar vi ofta.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Du erbjuds

ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet till bredd och stor påverkan.

 

I denna rekrytering samarbetar AB Solom med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck 073 70 771 70 eller maria.vonsterneck@jurek.se

 

 

Sista ansökningsdag

Du är välkommen med din ansökan redan idag, vi går igenom urvalet löpande och presenterar kandidater till AB Solom efter sista ansökningsdagen 2019-05-03.

 

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Maria Von Sterneck
0737-07 71 70

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 12 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb AB Solom söker ekonomichef