Jurek Bemanning

Processjurist sökes till konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en processjurist till en juristbyrå som idag består av sju medarbetare. Som jurist på denna innovativa byrå kommer du att arbeta brett med juridisk rådgivning inom ett flertal rättsområden men primärt agera som ombud vid tvister i domstol. Du kommer att rapportera direkt till VD och till din hjälp ha några av firmans duktiga studenter som bistår dig med rättsutredningar m.m. Uppdraget är ett vikariat till årsskiftet med start omgående.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen, ett par års arbetslivserfarenhet och vana att agera ombud i processer. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Vidare är du noggrann, har en hög arbetskapacitet och lätt för att anpassa sig till nya förutsättningar. Då rollen innebär mycket klientkontakt är det viktigt att du är inkännande, kommunikativ och har en mycket god förmåga att bemöta människor på ett professionellt sätt.

 

 

Du erbjuds
Du kommer att arbeta med kvalificerade juridiska frågor i en utåtriktad roll och ha många sociala kontakter i ditt arbete. Företagets kontor är beläget i ljusa och charmiga lokaler i centrala Stockholm. Byrån befinner sig i en expansiv fas och för rätt person finns det goda möjligheter till att stanna i företaget.

 

Ansök så snart som möjligt

Frågor: joakim.folmerhansen@jurek.se

Joakim Folmer-Hansen

Manager Interim

Jurek Rekrytering & Bemanning

073-9879722

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Joakim Folmer-Hansen
0739-87 97 22

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Processjurist sökes till konsultuppdrag