Jurek Bemanning

Ports Group söker Paralegal inom varumärkesrätt till Göteborg

Är du Paralegal och kan varumärkesrätt? Söker du nya möjligheter på en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor och ett bolag som bara fortsätter växa? Då har du hittat rätt!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Paralegal inom varumärkesrätt till Ports Group i Göteborg. Som Paralegal kommer du att stötta och assistera över flera områden. Jobbet består av klassiska paralegal arbetsuppgifter och du rapporterar till Head of Legal.


Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter;

- Varumärkessökning och förnyelser– World Wide
- Ta in varumärkesportföljer
- Lägga upp ärenden
- Hantera ägarbyten, namnändringar etc.
- Uppdatering av ärendehanteringssystem
- Fristhantering
- Fakturahantering
- Klassningar
- Svara på förelägganden
- Korrekturläsning
- Assistera säljare och konsulter med offertunderlag etc.
- Juridiskt hands-on arbete


Vem är du?

Ports Group söker dig som har minst en gymnasieexamen och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom varumärkesrätt. Du är van vid stora flöden och har ett juridiskt intresse. Du behärskar Office-paketet, är systemvan och flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du strukturerad, kundfokuserad och lösningsorienterad. Du arbetar proaktivt och självständigt med dina uppgifter, har en förmåga att kunna prioritera och finner det spännande att ditt arbete kan komma att se väldigt olika ut från dag till dag. Vidare har du lätt för att samarbeta, ett prestigelöst förhållningssätt och brinner för god service. Är du dessutom en social person som gillar att ha skoj på jobbet samt har lite skinn på näsan så tror vi att du kommer passa perfekt in hos oss!


Du erbjuds

En spännande tjänst i en snabbfotad organisation som hela tiden fortsätter växa och utvecklas i en högaktuell bransch. På Ports Group tror man på att ge sina anställda stor frihet under ansvar och uppmuntrar en dynamisk och tillåtande kultur med mycket samarbete över avdelningsgränserna och stora möjligheter för personlig utveckling. Kontoret är beläget tio minuter från centrum av Göteborg i Mölnlycke företagspark. Här sitter du i fräscha lokaler med öppen planlösning, Delsjöns motionsspår precis utanför dörren och i byggnaden finns företagets privata gym som även finns att tillgå på kvällar och helger.

I denna rekrytering samarbetar Ports Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-712 83 49 alternativt asa.dahlberg@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Sedan sommaren 2014 har Ports Group sitt huvudkontor i en helt egendesignad kontorsbyggnad i Mölnlycke företagspark precis utanför Göteborg. Här har man skapat det kontor som med sin gestaltning ska stödja verksamheten och varumärket ytterligare. Öppenhet, kommunikation och flexibilitet är några av ledorden där arbetsmiljön alltid ska vara attraktiv, trivsam och kreativ. I Stockholm sitter vi sedan maj 2017 i moderna lokaler vid Hötorget där ett öppet kontorslandskap främjar samarbete och teamkänsla. Sedan våren 2017 finns vi även i Malmö där vi sitter i World Trade Centers lokaler i Västra Hamnen.

Gå gärna in och läs mer om hur det är att arbeta på Ports Group på
www.ports.career.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu


 

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ports Group söker Paralegal inom varumärkesrätt till Göteborg