Jurek Bemanning

Är du intresserad av att arbeta inom marknad?

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta inom Marknads-området för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet och finns tillgänglig omgående eller som är intresserad av en rekrytering.
Våra kunder söker efter erfarna personer inom Marknad med tidigare erfarenheter inom extern kommunikation. Du får gärna ha erfarenhet av sökordsoptimering, kampanjer, projektledning, content, sociala medier eller liknande.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt.
Som person är du social och driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom marknadsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer antingen att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder eller bli rekryterad till någon av våra kunder.
Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Researcher inom Marknad, Elin Hellenius, elin.hellenius@jurek.se

Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Elin Hellenius

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Är du intresserad av att arbeta inom marknad?