Jurek

Pirelli söker nu en driven finsktalande kundtjänstmedarbetare

Har du tidigare erfarenhet från kundservice/kundtjänst, är flytande i det finska språket och trivs på ett prestigelöst och roligt bolag där man hjälps åt i vardagen?

Läs då gärna vidare, då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kundservicemedarbetare till Pirelli. Du kommer att tillhöra ett glatt och härligt team om 4 personer där man hjälps åt och stöttar varandra. Som en del av detta kundserviceteam som supporterar på svenska och finska kommer du att stå för den finska supporten. Du kommer att arbeta i en varierande roll där du supporterar bolagets kunder. Det är främst inkommande samtal från B2B kunder, grossister och bilhandlare. Det kan även handla om leveranser av däck och reklamationer. Mycket sköts via mail men även en hel del samtal förekommer, samt frågor som kommer in via hemsidan.

 

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från att ha jobbat med kundservice i minst 3 år och känner dig väldigt bekväm i en sådan roll. Du behärskar Officepaketet och känner dig systemvan, har du tidigare arbetat i SAP är detta mycket meriterande men inget krav. Du behärskar det finska och svenska språket i både tal och skrift då du i denna roll kommer arbeta dagligen med båda språken.

 

Som person är du en service-minded multi-tasker som har ett positivt mindset. Du är kommunikativ, noggrann och stresstålig. Vidare ser vi att du är väldigt självständig, flexibel och kan hantera olika typer av människor. Slutligen är du en driven prestigelös och härlig teamplayer!

 

 

Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett familjärt bolag med en fin gemenskap, där man hjälps åt och har roligt tillsammans. Pirelli sitter i fina lokaler i Alvik Strand. I denna rekrytering samarbetar Pirelli med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord; kundtjänst, kundservice, kundtjänstmedarbetare, kundservicemedarbetare, service, support, kundsupport

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Pirelli söker nu en driven finsktalande kundtjänstmedarbetare