Jurek

HR Generalist för vikariat på 1 år till BMW Northern Europe

Vi söker nu en HR Generalist till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet.

 

Inom HR Teamet arbetar vi med företagets största tillgång – våra anställda. Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och utvecklande arbetsplats för våra medarbetare. Vill du vara med på vår resa? Vi söker nu en ny teammedlem med passion för Talent Management!

 

Om rollen och dina ansvarsområden

I rollen som HR Generalist kommer du tillhöra ett engagerat, trevligt och kompetent HR-team om totalt sju personer. Som HR Generalist kommer du arbeta brett och på nordisk nivå, med fokus på Talent Management. Detta innefattar bland annat:

 

• Rekrytering

- Ansvar för att säkerställa att processer och riktlinjer finns på plats och efterlevs i organisationen

- Kontaktperson för våra externa rekryteringspartners samt ansvarig för ett kvalitativt samarbete

- Internkommunikation

- Support för delar av den aktiva rekryteringsprocessen

• Training & Development

- Ansvar för kommunikation och uppsättning av utbildningsutbud

- Säkerställa att en dokumenterad process för kompetensutveckling finns på plats

- Planera utbildningsinsatser utifrån verksamhetens behov

• On-offboarding

- Ansvar för introduktionsdagar

- Säkerställa dokumenterade, kvalitativa och uppdaterade processer

• Medarbetarundersökningar

- Säkerställa kvalitativa medarbetarundersökningar

- Hantera administration kopplat till undersökningar samt agera kontaktperson gentemot externa leverantörer.

 

Rollen är bred och spänner över hela Talent Management-området, där du fungerar projektledande och koordinerande. Vidare kommer du arbeta med löpande, operationellt, HR-arbete i nära samarbete med övriga teamet.

 

Om dig vi söker

Personen vi söker till denna roll har sannolikt ett par års erfarenhet från HR-området, antingen från en bred HR-roll eller med fokus på Talent Management. Alternativt så har du en bakgrund inom Talent Acquisition, med en vilja att vidareutvecklas. I grunden ser vi att du har en akademisk utbildning inom HR alternativt motsvarande som bedöms likvärdigt. Dina personliga egenskaper spelar en central roll och vi söker dig som:

 

• Är självgående och strukturerad i ditt arbetssätt.

• Har en stark kommunikativ förmåga och som har enkelt för att skapa förtroendefulla relationer.

• Trivs i en projektledande roll där du själv får vara drivande och med och påverka.

 

Här blir du en del av en internationell organisation, varför det är viktigt att du är flytande i svenska och engelska – både i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet från internationella organisationer ser vi det som ett plus, men inte ett krav.

 

Om BMW

Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje.

 

Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

 

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal och är ett vikariat med start så snart som möjligt och löpande ett år framåt. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. Som BMW-anställd får alla möjlighet att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Sollentuna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 23 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Generalist för vikariat på 1 år till BMW Northern Europe