Jurek

People Coordinator till AniCura Djursjukhuset Albano

Albano erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och djursjukhus med cirka 45 000 besökare per år som erbjuder ett brett utbud av vårdtjänster. Här arbetar cirka 250 personer, varav cirka 70 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Sjukhuset har nyligen genomgått en stor ombyggnation och är ett av Europas absolut finaste och mest moderna djursjukhus.

 

 

Om rollen som People Coordinator

I rollen som People Coordinator kommer du att ha ansvar för att på ett effektivt sätt och för Albanos bästa organisera sjukhusets resurser för optimal planering av bemanning och besök.

 

Du tillhör HR teamet och rapporterar till HR-chefen för AniCura Djursjukhuset Albano. Beroende på din bakgrund och erfarenhet så kan du även ha daglig ledning och få personalansvar för två medarbetare.

 

I rollen som People Coordinator arbetar du bland annat med:

• Personalplanera och bemanna verksamheten

• Simulera och bygga scheman enligt framtagna riktlinjer

• Inventera befintliga schemalösningar och ge förslag på förbättringar

• Handlägga personalens ansökningar och anmälningar om semester, övriga ledigheter och sjukskrivningar

• Tillsätta ersättare och vikarier på vakanta pass

• Säkerställa rätt schema i system

• Säkerställa korrekta skift i system för att möjliggöra bokning av patient i journalsystemet

• Ta fram underlag från systemet vid tex rehabiliteringsutredningar

• Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal, gällande bland annat arbetstidsregler

• Vid behov genomföra personalbehovsberäkning tillsammans med ansvarig för produktion

• Daglig kommunikation med avdelningschefer, veterinärchefer och gruppledare

 

 

Är det dig vi söker?

Albano har en god sammanhållning och befinner sig i en tillväxtfas med många förändringar. Egenskaper som systematisk, lösningsorienterad, oerhört god kommunikationsförmåga kommer väl till pass i denna tjänst. Viktigt är även analytisk förmåga och hög integritet. Du drivs av egen motor och finner vägar framåt istället för hinder. Du har även ett stresståligt och positivt sinne med omtanke om dina kollegor.

 

Vi letar efter dig som har eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, teknisk utbildning, logistik eller liknande. Erfarenhet av schemaläggning inom en personalintensiv, tjänsteproducerande verksamhet. Intresse för personalansvar och ledarskap. Meriterande är tidigare erfarenhet av schemaläggningssystemet Quinyx Neo samt kommersiell verksamhet.

 

 

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Ansök senast 2 maj. Denna rekrytering sker i samarbete med Jurek HR. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på 0733 41 41 98, cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss

AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd strax norr om Stockholm är ett av Sveriges ledande djursjukhus. Vi bedriver all typ av veterinärvård för sällskapsdjur (främst hund och katt), akutsjukvård, primärvård, förebyggande vård och riktigt avancerad specialistsjukvård. Sjukhuset är utrustat för att alltid ligga i medicinsk-teknisk framkant och möjliggöra vård och service av högsta kvalitet. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. 

 

För mer info www.anicura.se

 

Sökord: Personalplanerare, Pepople Coordinator, Personalkoordinator, Schemaläggare, Ansvarig Personalplanerare

 

Område: Danderyd

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 19 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb People Coordinator till AniCura Djursjukhuset Albano